Politica de Confidențialitate

Politica de Confidențialitate

Artportal/Firma/Furnizor/Site/Societatea: se referă la societatea Parteneriat Online Bricabroc S.R.L. care utilizează, exploatează și operează website-ul www.artportal.ro.

Politica de Confidențialitate are scopul de a descrie în mod transparent ce date sunt procesate de Firma, cum și in ce scop pentru a utiliza cu încredere Serviciul Site-ul nostru www.bricabroc.ro,

Tipul de date colectate

Vom colecta datele pe care le furnizați atunci când publicați un anunț.

Publicarea anunțurilor: pentru a publica un anunț, trebuie să ne dați numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa Dvs., orașul si/sau codul poștal. În plus, puteți alege să ne furnizați detaliile dvs. de geolocalizare făcând clic pe butonul furnizat în acest scop.

Dacă vă abonați sau cumpărați o opțiune pentru a vă promova anunțul, va trebui să comunicați furnizorilor noștri de plăți prezenți pe website-ul nostru informații de plată. Aceștia le folosesc pentru a vă verifica identitatea, în conformitate cu reglementările care vizează lupta împotriva spălării banilor și finanțării terorismului.

Folosim, pe baza interesului nostru legitim, tehnologia de analiză automată a conținutului publicitar pentru a detecta conținutul abuziv, inclusiv cel fraudulos. Această tehnologie se bazează pe înregistrarea informațiilor pe care le furnizați atunci când publicați un anunț, istoricul acestuia și datele tehnice legate de utilizarea de către dvs. a website-ului.

Crearea unui cont :

Când vă creați Contul de Membru, trebuie să ne dați numele, prenumele, adresa email, telefonul dvs., adresa dvs., banca și contul bancar (date care nu sunt obligatorii).

Când vă creați Contul Pro (profesional), trebuie să ne dați in plus de numele, prenumele, adresa de e-mail, telefonul dvs. și numele și adresa societății, numărul de telefon și adresa de e-mail si datele de identificare ale companiei Dvs, contul bancar daca doriți ca aceste date să figureze pe factura Dvs.

Când publicați un anunț în calitate de persoană fizică, trebuie să ne dați numele, prenumele, telefonul și adresa de e-mail și adresa personală.

De asemenea, puteți alege să ne furnizați următoarele informații: numele, prenumele și adresa de e-mail atunci când trebuie sa contactați asistența pentru clienți sau să semnalați anunțuri cu un conținut interzis, deplasat.

Când utilizați funcția de redirecționare a unui anunț, colectăm e-mailul de trimitere și e-mailul destinatarului.

Folosim un sistem de analiză automată a conținutului mesajelor, bazat pe interesul nostru legitim, pentru a detecta un conținutul nesolicitat, fraudulos, trivial sau programele de calculator ce pot conține viruși.

Ca parte a mesageriei noastre integrate, folosim tehnologia automată de analiză a conținutului mesajelor pentru a detecta conținut nesolicitat, inclusiv ce fraudulos sau programele de calculator ce pot conține viruși.

Geolocalizare

Dând clic pe „Căutați în jurul meu pe pagina principală a site-ului nostru, sunteți de acord să ne furnizați datele dvs. de geo-localizare, astfel încât să putem răspunde la căutarea dvs. de anunțuri din apropierea dvs.

Formulare de informare

Când solicitați informații de la noi cu privire la ofertele noastre, pe site, cu privire la ofertelor noastre profesionale, este posibil să vă colectăm numele, prenumele, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Dacă ne contactați este posibil să vă înregistrăm conversațiile telefonice pe care le purtați cu consilierul dvs.. Vă oferim mijloacele de a vă opune acestei înregistrări în timpul conversației.

Datele pe care putem să le colectăm automat prin utilizarea serviciilor noastre:

- înregistrăm datele de utilizare atunci când accesați serviciile noastre (sau le utilizați în orice mod), care includ site-ul nostru și aplicațiile noastre, inclusiv atunci când efectuați o căutare, când răspundeți sau publicați anunțuri.

- efectuăm măsurători de audiență, cu care măsurăm, de exemplu, numărul de pagini vizualizate, numărul de vizite pe site, precum și activitatea vizitatorilor pe site și frecvența lor de returnare.

- folosim acreditări de conectare (inclusiv identificatori pentru dispozitivele dvs. mobile) și cookie-uri, precum și adresa IP pentru a vă identifica și pentru a înregistra activitatea dvs. pe website-ul nostru pentru a vă propune o navigare fluidă, cat mai plăcută.

- este posibil să colectăm date tehnice despre conexiunea dvs. la internet, browser dvs. și dispozitivele dvs. Pe baza interesului nostru legitim, folosim datele dvs. pentru a vă oferii un conținut personalizat și a îmbunătății  experiența de utilizare.

- putem efectua statistici și analize de marketing, pentru a înțelege modul în care utilizați serviciile noastre; pentru a vizualiza anunțuri care au apărut pe website-ul nostru și care ar putea fi de interes pentru dvs., având în vedere anunțurile pe care le vedeți sau cele la care răspundeți; a lupta împotriva fraudei, datele contului și plata pot fi procesate în mod automat.

De asemenea, folosim tehnologia de analiză automată a unui anunț pentru a detecta conținutul nesolicitat, trivial, deplasat inclusiv cel fraudulos.

In timpul tranzacțiilor, în caz de anomalii detectate, exista posibilitatea unei suspendări automate a tranzacției.

Utilizam datele colectate cu acordul dumneavoastră:

- pentru a vă permite să căutați anunțuri în jurul dvs. pe baza datelor despre locație;

- pentru a personaliza reclamele care apar pe site-ul nostru sau website-uri terțe, astfel încât să nu fiți expus la reclame care nu sunt relevante pentru dvs. Puteți configura și refuza personalizarea reclamelor în orice moment.

- pentru a partaja datele dvs. cu partenerii noștri de publicitate, cu operatorii de date, pentru a îmbunătăți performanța partenerilor noștri de pe site-ul nostru. Puteți configura și refuza acest schimb de date în orice moment.

- pentru a personaliza reclamele afișate pe site-ul nostru în funcție de mediul dvs. imediat.

Puteți configura și refuza această personalizare în orice moment.

Nu împărtășim datele dvs. personale cu partenerii noștri fără consimțământul dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă faceți clic pe un anunț, agentul de publicitate al acestuia va putea spune că ați vizitat pagina pe care ați făcut clic.

De asemenea, este posibil să vă trimitem propuneri comerciale și/sau promoționale de la terți, numai cu acordul dvs., obținut în special cu ocazia primirii unui mesaj de la Firmă prin care să propună accesul la ofertele acestor companii terțe. În acest context, datele dvs. nu vor fi transmise partenerilor noștri. Acestea vor fi utilizate numai pentru a vă comunica ofertele prin e-mail, redirecționându-vă către website-urile lor.

Datele dvs. nu sunt în niciun caz vândute de către Firma către companii terțe.

Utilizarea datelor dvs. pentru a respecta obligațiile noastre legale

În cele din urmă, este posibil să prelucrăm datele dvs. în cadrul respectării obligațiilor noastre legale.

Destinatarii datelor

Datele pe care le colectăm sunt accesibile furnizorilor noștri de servicii, acționând ca subcontractanți, care contribuie din punct de vedere administrativ și tehnic la realizarea scopurilor menționate mai sus (furnizor de găzduire, furnizor de plăți, tehnologie publicitară etc.)

În acest context, datele pe care le colectăm pot fi transferate în afara Uniunii Europene. În acest caz, ne asigurăm că acest transfer se face către țări recunoscute ca asigurând un nivel adecvat de protecție a datelor dvs. cu caracter personal sau, cel puțin, pe baza garanțiilor adecvate prevăzute de lege.

Pentru a ne respecta obligațiile legale, datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise și autorităților administrative și judiciare autorizate, numai la cerere judiciară.

Este posibil ca unii furnizori de servicii pe care îi folosim să colecteze date ca operator de date cu consimțământul dumneavoastră. Furnizorul nostru de servicii de geolocalizare, Google,  este probabil să recupereze următoarele date: coduri poștale, adrese poștale (dacă este cazul) și adrese IP. Aceste date sunt supuse unui proces de anonimizare în conformitate cu reglementările actuale privind datele cu caracter personal.

Furnizorul nostru de servicii de plată colectează informațiile necesare pentru a vă verifica identitatea, în conformitate cu reglementările care vizează lupta împotriva spălării banilor și finanțării terorismului.

În cele din urmă, atunci când răspundeți la un anunț sau completați un formular de cerere de ofertă, datele dvs. de contact sunt trimise utilizatorului care a publicat Anunțul și care este responsabil de anunțul respectiv, având statutul de operator de date. În cazul unui utilizator persoană fizică/Cont  Pro, este de asemenea probabil să îi trimitem criteriile de căutare care v-au permis să consultați anunțul menționat, pentru a fi informat.

Orice utilizator Pro sau Membru care publica un Anunț pe site este responsabil pentru prelucrarea tuturor datelor personale pe care este probabil să le primească de la utilizatorii website-ului.

Ca atare, el se angajează să respecte prevederile legale și de reglementare în vigoare referitoare la datele personale ale utilizatorilor pe care le colectează. În special, el se angajează să implementeze toate mijloacele tehnice pentru a menține integritatea, securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal, precum și pentru a garanta securitatea accesului la sistemele de stocare pentru aceste date cu caracter personal.

Utilizatorul Pro este informat cu privire la obligațiile care îi revin în calitate de operator de date și, în special, cu privire la drepturile utilizatorilor și, în special, la dreptul acestora de a accesa, opune și rectifica informațiile care îi privesc. Dacă utilizatorii doresc să își exercite drepturile, trebuie să contacteze direct utilizatorul Pro relevant.

Utilizatorul Pro este răspunzător în cazul nerespectării acestor obligații și garanții și despăgubește Firma și furnizorii săi de servicii (inclusiv costurile legale și onorariile avocatului) împotriva oricărei acțiuni sau cereri introduse de o autoritate sau de o terță parte în urma oricărei încălcări de către utilizatorul Pro în temeiul prezentului articol.

Perioada de păstrare a datelor dvs. personale variază în funcție de scopul colectării acestora:

datele contului (identitate, detalii de contact electronice, istoricul utilizării serviciului, sunt păstrate timp de 3 ani de la încheierea relației comerciale; datele referitoare la gestionarea contului dvs. și a anunțurilor dvs. sunt păstrate pentru o perioadă de 5 ani de la ștergerea lor și aceasta, exclusiv în scopuri de probă; actele și documentele contabile sunt păstrate timp de 10 ani, ca dovadă legală; datele referitoare la cardul dvs. bancar sunt păstrate de către furnizorul nostru de servicii de plată până la efectuarea plății complete și, în scopul dovezii în cazul unei reclamații pentru o durata ce corespunde reglementarilor actuale; e-mailurile colectate pentru partajarea anunțurilor și profilurilor sunt șterse imediat ce e-mailul este trimis destinatarului desemnat; datele care pot face obiectul unei cereri judiciare (date de conectare, identitate, detalii de contact, date despre tranzacții) sunt păstrate timp de 12 luni de la colectare; datele stocate atunci când efectuați o căutare în jurul vostru sunt păstrate numai pe durata acestei cercetări; convorbirile telefonice cu asistența noastră profesională pentru clienți sunt păstrate pentru o perioadă de 6 luni.

 

Drepturile dumneavoastră

 

Dreptul de acces: acesta este dreptul dvs. de a obține confirmarea faptului că datele dvs. sunt sau nu procesate și, în caz afirmativ, de a accesa aceste date. Dreptul de rectificare: acesta este dreptul dvs. de a obține, cât mai curând posibil, corectarea datelor dvs. inexacte și completarea datelor dvs. incomplete. De asemenea, puteți, în orice moment, să modificați datele personale ale contului dvs. de membru și / sau ale contului profesional, cu excepția adresei dvs. de e-mail. Tot ce trebuie să faceți este să accesați contul dvs. de membru/sau contul profesional și să căutați rubrica destinată.

Dreptul de ștergere: acesta este dreptul dvs. de a obține, cât mai curând posibil, ștergerea datelor dvs., sub rezerva obligațiilor noastre legale de păstrare.

Dreptul de limitare: acesta este dreptul dvs. de a obține limitarea prelucrării atunci când vă opuneți la aceasta, atunci când contestați exactitatea datelor dvs., când credeți că prelucrarea lor este ilegală sau când aveți nevoie stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor dumneavoastră legale.

Dreptul de a obiecta: acesta este dreptul dvs. de a vă opune în orice moment la prelucrarea datelor dumneavoastră de către Firma, cu excepția cazurilor legitime și convingătoare ale Firmei. De asemenea, vă puteți opune prelucrării efectuate în scopuri de prospecțiune.

Dreptul la portabilitate: acesta este dreptul dvs. de a primi datele într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit,

Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate pe prelucrare automată: aveți dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată care produce efecte juridice care vă privesc sau vă afectează, cu excepția atunci când această decizie este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract sau este legal autorizată.

Instrucțiuni în caz de deces: aveți dreptul de a da instrucțiuni pentru soarta datelor dvs. personale în caz de deces.

 

Cum să vă exercitați drepturile?

 

Dacă sunteți un utilizator, vă puteți exercita drepturile de acces, rectificare si ștergere .

Pentru a vă exercita aceste drepturi trebuie să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact de pe site.

IMPORTANT: În cazul în care o tranzacție este inițiată de dvs., ștergerea contului dvs. va fi suspendată până la finalizarea tranzacției.

Securitatea datelor dumneavoastră

 

Vă protejăm informațiile folosind măsuri de securitate fizică, electronică și administrativă.

 

Politica privind cookie-urile

 

Firma dorește să vă informeze în mod clar și transparent despre utilizarea cookie-urilor atunci când navigați pe site-ul nostru și în aplicațiile noastre.

 

Ce este un cookie?

 

Un cookie este un fișier text stocat pe hard disk-ul terminalului dvs. (computer, tabletă, mobil) prin intermediul software-ului browserului dvs. atunci când consultați un serviciu online.

Cookie-urile stocate de noi sau de terți atunci când vizitați site-ul nostru sau aplicațiile noastre nu vă recunosc personal ca persoană, ci recunosc doar dispozitivul pe care îl utilizați. Cookie-urile nu stochează date personale sensibile sau care identifică direct, ci furnizează pur și simplu informații despre navigarea dvs., astfel încât terminalul dvs. să poată fi recunoscut ulterior.

Cookie-urile nu vă afectează dispozitivul, dar vă permit să găsiți mai ușor, de exemplu, preferințele, să completați anumite rubrici și să adaptați conținutul serviciilor noastre.

Dvs. alegeți dacă doriți să aveți cookie-uri salvate pe dispozitivul dvs.. Pentru informații specifice despre gestionarea și controlul cookie-urilor, vă rugăm să consultați secțiunea Alegerile dvs. cu privire la cookie-uri”.

 

Cookie-urile utilizate de Firmă:

 

-cookie-urile funcționale pe care le emitem ne permit: a vă identifica atunci când vă conectați la site-ul nostru.

-a adapta prezentarea site-urilor, aplicațiilor și spațiilor de publicitate la preferințele de afișare ale terminalului dvs. (limba utilizată, rezoluția afișajului, sistemul de operare utilizat etc.), în funcție de hardware și software pentru vizualizare sau citire pe care terminalul dvs.

-pentru a vă facilita căutările păstrând căutările automate și anunțurile salvate, pentru a îmbunătățiții experiența de utilizator. In general aceste cookie-uri au o perioadă de păstrare de 12 luni.

Cookie-uri analitice

 

Cookie-urile analitice pe care le plasăm ne permit să analizăm utilizarea site-urilor și aplicațiilor noastre și să ne îmbunătățim experiența utilizatorului prin stabilirea de statistici și volum de vizite și  de utilizare (secțiuni și conținut vizitat, rute etc.). In general aceste cookie-uri au o durata de păstrare de 12 luni.

 

Cookie-uri publicitare vizate

 

Când vizitați site-ul, putem plasa cookie-uri pe dispozitivul dvs. pentru a crea segmente de utilizatori pe baza intereselor dvs. și pentru a vă oferi conținut publicitar direcționat care este relevant pentru dvs. și zonele dvs. de interes, pe site-ul nostru ca pe site-uri terțe, așa cum este explicat în Politica noastră de confidențialitate. Sunt utilizate și cookie-uri publicitare direcționate: pentru a limita de câte ori vedeți o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficacității unei campanii publicitare; pentru a ne permite să știm dacă un utilizator care a văzut o reclamă a vizitat ulterior site-ul agentului de publicitate și a întreprins o acțiune (de exemplu, abonarea la un buletin informativ). Durata de viață a cookie-urilor noastre publicitare vizate este in general de 12 luni.

Firma se angajează să respecte bunele practici în ceea ce privește utilizarea cookie-urilor publicitare și, în special, să respecte „Carta europeană IAB european referitoare la publicitatea comportamentală online”, al cărei obiectiv este să promoveze transparența și controlul utilizatorilor de internet a datelor lor personale în ceea ce privește publicitatea direcționată (http://www.edaa.eu/participating-companies/).

Cookie-uri de la partenerii noștri

 

Cookie-urile pot fi plasate în browserul dvs., cu acordul dvs., de către partenerii noștri care acționează ca operatorii de date. Aceasta se numește cookie terță parte.

Este cazul la integrarea anumitor module și caracteristici, cum ar fi linkuri spre website-uri sociale pe site-ul nostru; în scopuri publicitare direcționate.

Firma nu gestionează cookie-urile de la aceste companii partenere și nu are control sau responsabilitate pentru aceste cookie-uri și utilizarea datelor colectate prin intermediul acestora. În acest sens, vă sfătuim să consultați propria politică a acestor parteneri legată de aceste cookie-uri:

Google

Internet Explorer

Firefox

Safari

Safari mobile

Opera

 

Responsabil cu protecția datelor

Firma a numit un responsabil cu protecția datelor. El poate fi contactat prin formularul de contact de pe website.